Structural-Functional Synthesis of Management of Enterprises in the Food Industry
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | L. M. Yatsun |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000531866 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodological Approaches to Designing Integrated Systems of Management of Food Service Enterprises
за авторством: L. M. Yatsun
Опубліковано: (2016) -
Psychological features of the functioning of the management teams in the food industry
за авторством: G. V. Angelov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Business process of reputation management of food industry enterprises
за авторством: E. G. Derevjanko
Опубліковано: (2014) -
Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2016) -
Methodological approaches to the management of enterprise restructuring food industry in Ukraine
за авторством: N. M. Kuprina
Опубліковано: (2012)