Trends and Prospects in the Development of the Meat Processing Industry of Ukraine in the Conditions of Deepening the Trade Integration with the EU
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автор: | K. M. Vlasova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Business Inform |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000531969 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Development of Entrepreneurial Activity of the Processing Industry under Conditions of Deepening of Integration Processes
за авторством: P. Daniali
Опубліковано: (2013) -
Ukraine's foreign trade in meat and meat products: trends and geographical aspects
за авторством: O. V. Liakhovska
Опубліковано: (2020) -
International Trade Integration of Ukraine in the Context of Deepening Interstate Conflicts
за авторством: N. H. Kaliuzhna
Опубліковано: (2020) -
Modern state and trends of steady development of food industry on the example of meat processing sector
за авторством: S. Magdenko
Опубліковано: (2017) -
Problems and prospects of development of meat processing manufacturings in Ukraine
за авторством: S. O. Ishchuk
Опубліковано: (2019)