Antioxidant plant extracts in the meat processing industry
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | A. I. Ukrainets, V. M. Pasichniy, Y. V. Zheludenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Biotechnologia Acta |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000539468 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of antioxidant properties of plants extracts
за авторством: I. V. Laguta, та інші
Опубліковано: (2015) -
Clustering Enterprises of the Meat Processing Industry
за авторством: V. V. Zinovchuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Antioxidant properties of plant extracts for biodiesel stabilization
за авторством: I. V. Lahuta, та інші
Опубліковано: (2021) -
Antioxidant activity of seed extracts of selected forage plants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
The mechanism of management of organizational innovation meat processing industry
за авторством: V. S. Telenchuk
Опубліковано: (2013)