Ethanol Production From Starch by Yeasts Isolated From Crops and Dairy Products
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | V. S. Pidgorskyi, O. D. Ianieva, M. O. Fomina, K. S. Tkachenko, V. S. Stoyan |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000552690 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Ethanol Production by Co-Cultivation of Yeast and Lactic Acid Bacteria on Starch
за авторством: M. O. Fomina, та інші
Опубліковано: (2021) -
PH Effect on Antagonistic Activity Towards Bacteria of Yeasts Isolated From Hucul Dairy Products and Gastrointestinal Tract of Human
за авторством: M. O. Fomina, та інші
Опубліковано: (2016) -
Properties of Lactococci Strains, Isolated from Traditional Dairy Products
за авторством: I. L. Harmasheva, та інші
Опубліковано: (2017) -
Evaluation of Non-Conventional Yeasts Isolated from Rotten Wood for Hydrolytic Activities and Xylose Fermentation
за авторством: O. D. Ianieva, та інші
Опубліковано: (2022) -
Tolerance of Yeasts Isolated from Pickled Cucumbers to Stress Factors
за авторством: O. D. Ianieva
Опубліковано: (2017)