Features of Organizational Culture of Enterprises in the Sphere of Hotel Services
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | O. V. Kharchyshyna, N. V. Trushkina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001238643 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
A Strategy for Ensuring Enterprise Competitiveness in the Sphere of Hotel Services
за авторством: L. D. Zavidna
Опубліковано: (2018) -
Scientific-Methodical Approaches to Assessing Image of Enterprises in the Sphere of Hotel Services
за авторством: I. V. Timar
Опубліковано: (2016) -
Organizational culture as an important part of management system of enterprises
за авторством: O. V. Kharchyshyna
Опубліковано: (2012) -
Debatable questions of organizational - cultural approach in a control system of the enterprises
за авторством: O. V. Kharchyshyna
Опубліковано: (2009) -
Qualities of organizational culture: the system approach
за авторством: O. V. Kharchyshyna
Опубліковано: (2010)