Organization and Methods of Internal Control in Terms of Transaction Costs in the Enterprises of Hospitality Industry
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | M. V. Levina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000558697 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Organizational-Methodical Aspects of the Internal Cost Control of Enterprises of the Restaurant Industry
за авторством: A. S. Krutova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Establishing the Accounting Policy as to the Transaction Costs of Hotel Industry Cluster
за авторством: M. V. Levina
Опубліковано: (2015) -
Transaction costs: the main aspects of the transaction costs as the factor of enterprises activity optimization
за авторством: T. Kotskulych
Опубліковано: (2014) -
The Methodical Approach to Determining Transaction Costs at the Micro Level
за авторством: O. V. Stepanova
Опубліковано: (2022) -
Management of Transaction Costs of the Opportunistic Behavior of the Enterprise's Staff on the Basis of the Concept of Internal Marketing
за авторством: L. V. Bazalieva
Опубліковано: (2016)