Implementation of the Principle of Discrete-pulse Energy Input to Creation of Nanotechnologies for Food Industry
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | Yu. Avdieieva |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Science and innovation |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000562711 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Research of features of the impact of the discrete pulse energy input method on the formation of lipid nanostructures
за авторством: A. A. Dolinskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Perspectiveness and development of apparatus the principle of work is based on the mechanisms of discrete-pulse energy input
за авторством: A. A. Dolinskyi, та інші
Опубліковано: (2017) -
Discrete-pulse input of energy for intensification of biotechnological processes in ethanol and breadmaking
за авторством: A. N. Obodovich, та інші
Опубліковано: (2011) -
Research of influence of mechanisms of discrete-pulse input of energy on a ph-value of water
за авторством: A. A. Dolinskyi, та інші
Опубліковано: (2015) -
Application methods of thermocontact heating and discrete pulse input energy in technologies of obtaining suppositories
за авторством: L. M. Hrabov, та інші
Опубліковано: (2016)