Scientific-Methodical Approaches to Assessing Image of Enterprises in the Sphere of Hotel Services
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | I. V. Timar |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000565336 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Features of Organizational Culture of Enterprises in the Sphere of Hotel Services
за авторством: O. V. Kharchyshyna, та інші
Опубліковано: (2021) -
A Strategy for Ensuring Enterprise Competitiveness in the Sphere of Hotel Services
за авторством: L. D. Zavidna
Опубліковано: (2018) -
Restoration of enterprise management methods: agri-food, hotel and restaurant sphere
за авторством: O. I. Kushnir, та інші
Опубліковано: (2022) -
Assessing the Quality of Managing Enterprises in the Hotel and Restaurant Sector of the Region: Sociological Approach
за авторством: L. M. Krainiuk, та інші
Опубліковано: (2019) -
Prices for hotel services as a factor of pricing in tourist enterprises of Ukraine
за авторством: T. O. Suslova
Опубліковано: (2014)