Sensory characteristics of the cyclodextrin derivatives
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | S. M. Kobylinskyi, S. V. Riabov, I. A. Koshets, Z. I. Kazantseva, T. V. Kozlova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Ukrainian Chemistry Journal |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000570614 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Synthesis, structure and sensor characteristics of the cyclodextrin based polymers
за авторством: S. I. Sinelnikov, та інші
Опубліковано: (2012) -
Sensory features of thiacalix arene molecules towards volatile halogen-aromatic compounds
за авторством: Z. I. Kazantseva, та інші
Опубліковано: (2020) -
Structure peculiarities of derivatives based on b-cyclodextrin and trimellitic anhydride chloride
за авторством: V. V. Boiko, та інші
Опубліковано: (2011) -
UV spectroscopy and kinetic research of photodegradation of methyl orange in the presence of titanium dioxide and β-cyclodextrin or its derivatives
за авторством: Yu. V. Bardadym, та інші
Опубліковано: (2021) -
Point-contact sensory nanostructure modeling
за авторством: Pilipenko, A.I., та інші
Опубліковано: (2011)