Assessing the Tendencies in the Production, Sales and Organization of Consumption of Food Products and Services
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автор: | S. M. Sukachova-Trunina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001239117 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of modern tendencies of food production and consumption on rural territories' competitive ability
за авторством: I. M. Kulish
Опубліковано: (2016) -
Prospects for Implementing Projects for Organization of Production and Sale of Organic Products in Ukraine
за авторством: I. V. Kohut, та інші
Опубліковано: (2019) -
Analysis of production and consumption foods in Lugansk region
за авторством: Volvak, S.A.
Опубліковано: (2010) -
The Governmental Regulation, Certification of Production and Sale of Organic Products in Ukraine
за авторством: A. I. Livinskyi
Опубліковано: (2020) -
The Organization of Sales of Tourism Services
за авторством: Ye. V. Bolotina, та інші
Опубліковано: (2019)