The study of polyphenolic compounds of Pimpinella anisum herb and determination of their antioxidant activity
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | U. A. Umarov, S. V. Kolisnyk, O. V. Kolisnyk, M. Fatkhullaieva, N. K. Chinibekova, M. M. Khamdamov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Journal of organic and pharmaceutical chemistry |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001239128 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The study of fatty acids of Pimpinella anisum herb
за авторством: U. A. Umarov, та інші
Опубліковано: (2020) -
Вивчення поліфенольних сполук трави анісу звичайного та визначення їхньої антиоксидантної активності
за авторством: Umarov, U., та інші
Опубліковано: (2021) -
Polyphenol compounds of macroscopic and microscopic algae
за авторством: E. K. Zolotarjova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Polyphenolic compounds of macrophytes and their ecological importance
за авторством: O. K. Zolotarova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Characterization of multicomponent herbal preparations by the integral indicators – antioxidant activity and total content of polyphenols
за авторством: N. O. Lipkovska, та інші
Опубліковано: (2014)