The Microbial Diversity and its Dynamics in the Ethnic Fermented Foods of the Black Sea Region
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | V. V. Bati, N. V. Boyko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000580603 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Directions of security and regulation of food security of the Black Sea region
за авторством: N. R. Kordzaia
Опубліковано: (2020) -
Microbial Diversity in Terrestrial Antarctic Biotopes
за авторством: Romanovskaya, V.A., та інші
Опубліковано: (2009) -
Fermentation activity of lactose-fermentation yeast in wheymalt wort
за авторством: O. V. Hrek, та інші
Опубліковано: (2013) -
Politics of ethnic diversity management: from assimilation to interculturalism
за авторством: V. P. Horbatenko, та інші
Опубліковано: (2015) -
Laconian import and its imitations an the North-Western Black Sea Region
за авторством: A. Buiskykh
Опубліковано: (2016)