Structure and potential of development of manufactured food market in the region
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | D. V. Teslia |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Regional Economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000587220 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Factor analysis of consumer capacity of food industry regional market in Lvivska oblast
за авторством: D. V. Teslia
Опубліковано: (2018) -
The market potential of the region: essence and its components
за авторством: D. V. Teslia, та інші
Опубліковано: (2014) -
Potential to use renewable energy sources at factory-farm and food manufacturing enterprises in Ukraine
за авторством: V. I. Budko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Development marketing food-stuffs to evolutions of marketing the food-stuffs in Ukraine
за авторством: O. B. Zviahintseva
Опубліковано: (2010) -
Market capacity of Ukrainian regions: dominants of forming and evaluation
за авторством: S. L. Shults, та інші
Опубліковано: (2020)