Psychological aspects of the managerial capacity of technical college students
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | G. A. Chernjak, G. V. Angelov |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000598335 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Psychological features of selection of managerial staff are in modern food industry
за авторством: G. V. Angelov, та інші
Опубліковано: (2015) -
Didactic-linguistic basis for the development of creativity among college students
за авторством: T. V. Pavlenko
Опубліковано: (2012) -
Methodological and Functional Aspects of Determination of a Psychological-Managerial Profile and Intellectual Level of the Expert
за авторством: B. M. Punko
Опубліковано: (2008) -
Psychological features of the functioning of the management teams in the food industry
за авторством: G. V. Angelov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Teaching and research activities of students: psychological and pedagogical analysis
за авторством: L. S. Holodiuk
Опубліковано: (2012)