Heritability of fortified milk yield of cows depending on origin of groups in the structure among herd of black-and-white breed
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | O. M. Mamenko, Z. V. Yemets |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000612339 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Assessment milk yield of cows of different genetic groups based simmental breed
за авторством: Z. V. Yemets, та інші
Опубліковано: (2017) -
Useful properties of independent fatty acids in milk fat of milk of the cow and the influence of genetic factors on their content
за авторством: Z. V. Yemets, та інші
Опубліковано: (2020) -
Identification of protein fractions of milk cows casein complex
за авторством: A. V. Iukalo
Опубліковано: (2015) -
Bioactive peptides of the cow milk whey proteins (Bos taurus)
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2013) -
Cow milk casein complex (Bos taurus) proteins as the precursors of bioactive peptides
за авторством: A. V. Yukalo, та інші
Опубліковано: (2012)