Effect of chloride salinity on morphophysiological characteristics of durum and bread wheat genotypes
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | M. A. Khanysheva, F. I. Gasymova, I. V. Azizov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Factors in experimental evolution of organisms |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000612349 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Influence of sodium chloride on morphophysiological characteristics of wheat and maize plants
за авторством: M. A. Khanishova, та інші
Опубліковано: (2023) -
The effect of various NaCl concentrations on morphophysiological properties of bread wheat sprouts (Triticum aestivum L.)
за авторством: F. I. Gasimova, та інші
Опубліковано: (2018) -
Evaluation of physiological, biochemical and yield indicators of wheat and maize genotypes exposed to sodium chloride
за авторством: M. A. Khanishova, та інші
Опубліковано: (2022) -
Identification of bread wheat Ppd-genotypes by hybridological and STS-PCR analysis
за авторством: V. I. Fajt, та інші
Опубліковано: (2014) -
Photoperiodic sensitivity and Ppd-1 genotypes of bread wheat alternative varieties
за авторством: V. I. Fait, та інші
Опубліковано: (2018)