Alpha-amylase production from Aspergillus oryzae M in submerged fermentation
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | Zh. B. Suleimenova, Zh. K. Saduyeva, Zh. K. Rakhmetova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000614316 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Purification of Aspergillus flavus var. oryzae and bacillus subtilis α-amylases and their properties
за авторством: E. V. Avdijuk, та інші
Опубліковано: (2012) -
The effect of metal iones and specific chemical reagents on the activity of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis α-amylases
за авторством: K. V. Avdiiuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
α-Amylases of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis: the substrate specificity and resistance to a number of chemically active substances
за авторством: K. V. Avdiiuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Polymorphism of alpha-amylase of soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Izozyme polymorphism of alpha-amylase in soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2019)