Priorities of food industry enterprises strategic development
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автор: | O. Tur |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Ekonomist |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000616079 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Endogenous determinants of strategic development of food industry enterprises in the context of strengthening their market stability
за авторством: O. Tur
Опубліковано: (2016) -
Exogenous risks of market stability of food industry enterprises: current state and strategic prospects
за авторством: O. Tur
Опубліковано: (2016) -
Strategic priorities formation of small industrial enterprises
за авторством: B. V. Burkynskyi
Опубліковано: (2010) -
Strategic analysis of investment activity of enterprises of food industry
за авторством: H. O. Voloshchuk, та інші
Опубліковано: (2012) -
Development of the food enterprises in strategic measurement
за авторством: I. M. Aheieva
Опубліковано: (2015)