Effects of the food preparation essential fatty acids on their content in the serum, liver and visceral adipose tissue of rats treated with lean diet
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | A. P. Levitskij, I. V. Khodakov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Actual problems of transport medicine: environment, occupational health, pathology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000621795 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Dependence of Intestinal Microbiota Composition on Distribution and Activity of Adipose Tissue in Nonalcoholic Fatty Liver Disease
за авторством: G. D. Fadieienko, та інші
Опубліковано: (2022) -
Influence of therapeutic and preventive agents on triglyceride content in liver and blood serum of rats treated with high fat diet on the background of dysbiosis and immunodeficiency
за авторством: A. I. Gozhenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Changes in the inflammation state of white adipose tissue in rats with diet-induced obesity at different modes of melatonin administration
за авторством: O. O. Kalmykova, та інші
Опубліковано: (2020) -
Stem cells of adipose tissue
за авторством: Ju. Petrenko, та інші
Опубліковано: (2008) -
Comparing of the course of pharmaceutically resistant epilepsy forms in patients treated with ketogenic diet and tissue transplantation
за авторством: L. M. Tantsura, та інші
Опубліковано: (2003)