Exogenous risks of market stability of food industry enterprises: current state and strategic prospects
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | O. Tur |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Ekonomist |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000623090 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Endogenous determinants of strategic development of food industry enterprises in the context of strengthening their market stability
за авторством: O. Tur
Опубліковано: (2016) -
Priorities of food industry enterprises strategic development
за авторством: O. Tur
Опубліковано: (2016) -
Strategic analysis of investment activity of enterprises of food industry
за авторством: H. O. Voloshchuk, та інші
Опубліковано: (2012) -
Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2016) -
Tendencies and Prospects of Capitalisation of Enterprises of the Food Industry of Ukraine
за авторством: T. A. Hovorushko, та інші
Опубліковано: (2013)