Influence of high-carbohydrate and high-lipid diet on the enzymatic link of antioxidant protection and the level of oxidatively modified proteins and lipids in rat erythrocytes
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автори: | M. R. Nahalievska, T. S. Petryn, N. O. Sybirna |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2022
|
Назва видання: | Cytology and genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001334567 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The effects of natural antioxidants on the content of lipids, proteins and carbohydrates in rat gastric mucosal cells during experimental ulceration
за авторством: V. A. Kovalova, та інші
Опубліковано: (2014) -
Effect of diesel fuel on biosynthesis of proteins, carbohydrates and lipids in Chlorella vulgaris Beijer.
за авторством: A. I. Horda, та інші
Опубліковано: (2011) -
Content of proteins, carbohydrates and lipids in green algae cells under different lighting modes of crops
за авторством: N. I. Kirpenko, та інші
Опубліковано: (2020) -
An interaction of the copper nanoparticles-ceftriaxone conjugate with protein, lipid, and carbohydrate components of bacterial cell envelope
за авторством: P. V. Simonov, та інші
Опубліковано: (2016) -
Pecularities of accumulation of proteins, carbohydrates and lipids in the cells of green algae under different light conditions and photoperiod length
за авторством: V. O. Medved, та інші
Опубліковано: (2020)