Work trends grain processing enterprises of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | O. A. Stretovych |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000626079 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Trends in the grain market of Ukraine
за авторством: K. Fomichova
Опубліковано: (2017) -
Trends of microbiological processes in preserved corn rolled grain under the influence of Bacillus subtilis
за авторством: M. H. Perederii, та інші
Опубліковано: (2018) -
Administrative innovations and features of their application at the enterprises of grain storage and processing
за авторством: I. A. Sedikova
Опубліковано: (2016) -
Model management of grain processing enterprise with hysteresis switchingintensity of service
за авторством: V. P. Lisovska, та інші
Опубліковано: (2013) -
Tendencies of grain production and processing in the regions of Ukraine
за авторством: O. V. Liakhovska
Опубліковано: (2019)