Transformation of Erythrocytes During Cryopreservation with Oxyethylated Glycerol Derivatives with n = 25 and n = 30 Polymerization Degree
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | Ju. S. Pakhomova, A. M. Kompaniets, L. G. Kuleshova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000629454 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Calorimetric Investigations of Aqueous Solutions of Glycerol Oxyethylated Derivatives with Polymerization Degrees of 5 and 25
за авторством: E. N. Zhivotova, та інші
Опубліковано: (2005) -
Effect of oxyethylated glycerol with polymerization degree n = 5 on human hemoglobin thermostability
за авторством: A. V. Zinchenko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Investigation of influence of oxyethylated glycerol with polymerization degree n=25 on conformational stability of human haemoglobin
за авторством: Ju. S. Govorova, та інші
Опубліковано: (2013) -
Cryoprotective effect of oxyethylated glycerol with n=30 polymerisation degree under human erythrocyte freezing
за авторством: Yu. S. Yesipova, та інші
Опубліковано: (2008) -
Erythrocyte cryopreservation under protection of hydroxyethylated glycerol (n=25)
за авторством: A. M. Kompaniets, та інші
Опубліковано: (2005)