Effect of low-intensity microwave electromagnetic radiation on the vital activity of yeast in the presence of graphene
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | O. M. Lisova, S. M. Makhno, P. P. Gorbyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Chemistry, physics and technology of surface |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000640337 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The effect of low-intensity microwave electromagnetic radiation on vital functions of yeast cells in the medium of citric acid
за авторством: O. M. Lisova, та інші
Опубліковано: (2016) -
Synthesis of the composites of graphene nanoplatelets/(Ni-Co) and their properties
за авторством: O. M. Lisova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Impact of nanocomposites with prolonged release of bioactive substances on the vital activity of yeast cells
за авторством: I. V. Siora, та інші
Опубліковано: (2015) -
Mechanisms of biological activity of low-intensity radiofrequency radiation
за авторством: V. F. Chekhun, та інші
Опубліковано: (2016) -
On Calculation of Breakdown Electromagnetic Field in Low-Temperature Microwave Plasmatron
за авторством: Tsarin, Yu. A.
Опубліковано: (2013)