Molecular and spectroscopic evaluation of the effects of coumarin on lentil
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | B. Yuksel, O. Aksoy, T. Kutluk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Cytology and genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001244379 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Modifications of 7-hydroxy-3-(benzothiazol-2-yl)coumarin
за авторством: T. V. Shokol, та інші
Опубліковано: (2021) -
Classification of knowledge factors risk when working with tubular lentil conveyors
за авторством: R. V. Kiriia, та інші
Опубліковано: (2021) -
Effect of hydroxycinnamic acids and coumarin on protective reactions of winter wheat leaves under drought in the early phase of ontogenesis
за авторством: N. V. Rositska
Опубліковано: (2017) -
Genetic diversity and population structure analysis of landrace and wild relatives of lentil germplasm using CBDP marker
за авторством: J. Sarvmeili, та інші
Опубліковано: (2020) -
Tourmaline with the Usambara effect (optical spectroscopic study)
за авторством: M. M. Taran, та інші
Опубліковано: (2015)