Two- product alcohol obtaining technology based on continuous gradient yeast generating
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | L. V. Levandovskyi, V. S. Myhhailyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000663272 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Gradient-continuous yeast cultivation for the alcohol production from molasses
за авторством: L. V. Levandovskiy, та інші
Опубліковано: (2017) -
Features of yeast metabolism in their recirculation provided alcohol fermentation of molasses wort
за авторством: L. V. Levandovskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Adaptive evolution for the improvement of ethanol production during alcoholic fermentation with the industrial strains of yeast Saccharomyces cerevisiae
за авторством: A. Zazulia, та інші
Опубліковано: (2020) -
Obtaining the Fuel Disperse Systems on Base of Natural Coals and Lower Alcohols
за авторством: Ju. Sadovskij, та інші
Опубліковано: (2013) -
Biosensor Devices in the Production of Alcoholic and Non-Alcoholic Beverages
за авторством: H. V. Antonova, та інші
Опубліковано: (2021)