The Organizational-Methodical Aspects of the Internal Cost Control of Enterprises of the Restaurant Industry
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | A. S. Krutova, M. V. Levina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000664123 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Organization and Methods of Internal Control in Terms of Transaction Costs in the Enterprises of Hospitality Industry
за авторством: M. V. Levina
Опубліковано: (2016) -
The Modern Concept of Organization of Internal Audit of the Cost Management of Enterprises in the Restaurant Industry
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2016) -
Evolving a Strategy of Cost Management for Enterprises of Restaurant Industry
за авторством: I. S. Andriushchenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Organizing the Management Accounting of Costs in the Use of Information Technology at the Restaurant Industry Enterprises
за авторством: D. D. Shekhovtsova
Опубліковано: (2016) -
Organizational Bases of the Internal Control of Costs for Repairing the Main Assets
за авторством: M. A. Tolstykh
Опубліковано: (2015)