The technique of evaluating the efficiency of controlling adjusted for confectionary works
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автори: | Ye. Bessonova, T. Domkhokova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | Economic annals-XXI |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000666651 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Tools for Adjusting Research Methods and Techniques to Research Processes
за авторством: H. Dzwigol
Опубліковано: (2020) -
Tools for Adjusting Research Methods and Techniques to Research Processes
за авторством: Dzwigol, Н.
Опубліковано: (2020) -
Evaluation of the efficiency of the work of the cavitational generator
за авторством: A. A. Kozhevnikov, та інші
Опубліковано: (2018) -
Evaluation of quality of a self-adjusting arc process
за авторством: G. A. Tsybulkin
Опубліковано: (2010) -
Using of the AOWI efficiency evaluation technique for ranking of the regional socio-economic systems
за авторством: Slavova, T.
Опубліковано: (2008)