Strategic diagnostics of production potential of bread-baking industry enterprises of Zhytomyr region
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | H. M. Tarasiuk, A. A. Korniichuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Economic annals-XXI |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000669189 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Main Tendencies and Problems of Development of the Enterprises of the Food-Processing Industry of Zhytomyr Region in New Economic Conditions
за авторством: H. M. Tarasiuk
Опубліковано: (2008) -
Modeling of Supply and Demand for the Production of Baking Industry of Ukraine
за авторством: N. B. Andreishyna
Опубліковано: (2015) -
Specific Features of Diagnostics of Efficiency of Management of Innovation Risks at Enterprises of the Baking Industry (Cost-is-no-object Approach)
за авторством: U. V. Bilynska
Опубліковано: (2014) -
Leaves nitrogen content and productivity of winter wheat lines unique in baking quality
за авторством: O. I. Tarasiuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Some Aspects of Improving the Management System of Enterprises of the Baking Industry in Ukraine
за авторством: Ostrovetskyy, V.
Опубліковано: (2021)