The antioxidant activity of biologically active substances of fruit woody vines
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | N. V. Skrypchenko, V. F. Levon |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Plant introduction |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000671962 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Action mechanism and determination of preventive antioxidant activity of sulfur-containing biological activ substances
за авторством: O. S. Krugljak, та інші
Опубліковано: (2014) -
The quantitative content determination of main groups of biologically active substances in batches of Viburnum opulus fruits
за авторством: O. P. Khvorost, та інші
Опубліковано: (2022) -
Dependence of water regime of introduced woody plants on their biological activity
за авторством: E. O. Kovalenko, та інші
Опубліковано: (2003) -
Role of Pro- and Antioxidant Properties of Biologically Active Substances When Increasing Cell Resistance to Hypothermia and Cryopreservation
за авторством: V. I. Kabachnyj, та інші
Опубліковано: (2004) -
Identification of biologically active substances in extracts
за авторством: A. A. Smahliuk, та інші
Опубліковано: (2017)