Specialization of the agri-food export of Ukraine: trends, drivers, prospects
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автор: | O. V. Shubravska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Economy of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001245499 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Agri-food exports to the EU: outlook and goals
за авторством: T. O. Ostashko
Опубліковано: (2016) -
Socio-environmental consequences of Ukraine's agri-food specialization: causes and ways to eliminate them
за авторством: L. V. Moldavan
Опубліковано: (2023) -
Analysis of the current state of foreign trade of Ukraine in agri-food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Theoretical foundations of sustainable development of the agri-food sphere
за авторством: V. Samofatova
Опубліковано: (2017) -
On the question of the methodology for studying human right to food in sustainable agri-food system
за авторством: O. Borodina
Опубліковано: (2024)