Research current status restaurant business from grant of catering of services
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | N. I. Kyrnis |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000673234 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Methodical Approach to the Cost-Accounting of the Restaurant Businesses with Catering Functions
за авторством: A. V. Yanchev, та інші
Опубліковано: (2017) -
The Status and Features of the Development of Restaurant Business in the World
за авторством: R. P. Nykyforov
Опубліковано: (2020) -
Classification of Catering Services for Organisation of Their Accounting
за авторством: O. O. Nesterenko, та інші
Опубліковано: (2014) -
Hotel and Restaurant Business: Current Status, Financial Provision, Investment Attractiveness and Prospects for Further Development in Ukraine
за авторством: Yu. M. Nikolchuk
Опубліковано: (2020) -
Analysis of Current Status in Service Level in Hotel Business in Azerbaijan
за авторством: Musayeva, N., та інші
Опубліковано: (2022)