Mixograph analysis of winter triticale flour dough
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | N. P. Shishlova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Plant Physiology and Genetics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000693862 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
New genotypes and technological indicators of winter triticale
за авторством: T. Z. Moskalets, та інші
Опубліковано: (2016) -
In vitro selection of winter triticale for salt resistance
за авторством: S. V. Pykalo, та інші
Опубліковано: (2017) -
In vitro selection of winter triticale for resistance to salinity and analysis of obtained forms
за авторством: S. V. Pykalo, та інші
Опубліковано: (2017) -
Reaction of winter triticale varieties on presowing seed bacterization
за авторством: N. M. Buniak, та інші
Опубліковано: (2011) -
In vitro selection of winter triticale for the resistance to water deficit
за авторством: S. V. Pykalo, та інші
Опубліковано: (2015)