Quality and chemical composition of cereal grains in different agro-ecological conditions
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | A. Woźniak, M. Soroka |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Proceeding of the Shevchenko Scientific Society : Ecological Collection |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000722674 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Laboratory protocol for grain fermentability evaluation of cereal crops in breeding for distilling end-use
за авторством: O. I. Rybalka, та інші
Опубліковано: (2019) -
Excretions of cultivated cereals, their composition and use in plant-growing and selection
за авторством: V. K. Puzik, та інші
Опубліковано: (2001) -
Harvest of Herbs and Cereals
за авторством: A. Bezhkovich
Опубліковано: (2015) -
Quality of soil in the system of agro economic natural use supplying
за авторством: Ye. Kupinets, та інші
Опубліковано: (2017) -
Grain Boundary Diffusion with Simultaneous Chemical Interaction in Grain Boundary
за авторством: A. L. Petelin, та інші
Опубліковано: (2013)