The unleavened bread in everyday's ration of ukrainians of the South-Western historic-ethnographic macro-region of ukraine at the end of XIX — the middle of XX centuries
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | A. Ziubrovskyi |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | The Ethnology notebooks |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001011652 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Traditional catalysts of the dough fermentation process in the bread baking of the population of ethnographic Volyn in the late XIX — early XXI centuries
за авторством: A. Ziubrovskyi
Опубліковано: (2018) -
Traditional ways of dough plasticization processing (kneading) in the folk bread baking of population of historic and ethnographic Volyn at the beginning of the XX — XXI century
за авторством: A. Ziubrovskyi
Опубліковано: (2017) -
Plowing and sowing of early spring corns: ritual aspect (on the materials from the South-Western historic-ethnographic macro-region of Ukraine)
за авторством: V. Konopka
Опубліковано: (2015) -
Main attributes of harvesting rituality of ukrainians in the South-Western historic-ethnographic macro-region of Ukraine: "boroda", sheaf, wreath
за авторством: V. Konopka
Опубліковано: (2016) -
Everyday life is (not) identical to ethnographic description of everyday life
за авторством: O. Hodovanska
Опубліковано: (2015)