Flavors in the performing arts
Збережено в:
| Дата: | 2016 |
|---|---|
| Автор: | K. Yudova-Romanova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2016
|
| Назва видання: | The Ethnology notebooks |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001013560 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Correction of mutagen load caused by action of food flavors using vitamin chemiopreventers
за авторством: I. V. Bodnar, та інші
Опубліковано: (2015) -
Study of spectroscopic properties of some nuclei participating in (µ−, e−) lepton flavor violation process
за авторством: P. Verma, та інші
Опубліковано: (2024) -
Fiery effects as an element of visual design of public space
за авторством: K. Yudova-Romanova
Опубліковано: (2018) -
Conformal phase transition: QCD like theories with a large number of fermion flavors and all that
за авторством: V. A. Miransky
Опубліковано: (2015) -
Angular distribution and asymmetries in flavor-changing neutral-current decay B → K* l⁺ l⁻
за авторством: Korchin, A.Yu., та інші
Опубліковано: (2012)