Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автор: | Yu. V. Zhuravel |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2016
|
Назва видання: | Socio-economic problems of the modern period of Ukraine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001048005 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Stages of improvement of strategic planning at food enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2017) -
The process of forming of strategic planning at an enterprise
за авторством: M. V. Hryhortsiv, та інші
Опубліковано: (2017) -
Priorities of food industry enterprises strategic development
за авторством: O. Tur
Опубліковано: (2016) -
Application of strategic planning for maintenance of food enterprises' efficient activity
за авторством: N. M. Popadynets
Опубліковано: (2018) -
Strategic analysis of investment activity of enterprises of food industry
за авторством: H. O. Voloshchuk, та інші
Опубліковано: (2012)