Statistical assessment of formation of foreign trade of Ukraine in finished food products
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | P. O. Antoniuk, O. P. Antoniuk, T. M. Stupnytska, Kh. O. Baraniuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001260962 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of the current state of foreign trade of Ukraine in agri-food products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2021) -
Condition and results of trading of the agri-food products between Ukraine and the European union
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2019) -
Foreign trade of oil food complex products in the conditions of integration of Ukraine
за авторством: O. Antonyuk, та інші
Опубліковано: (2020) -
Analysis of the state of trade in agricultural goods of Ukraine and African countries
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2019) -
Analysis of dynamics and structure of import of agrifood products
за авторством: P. O. Antoniuk, та інші
Опубліковано: (2022)