Analysis of equity capital of meat processing enterprises in Ukraine as the main source of their financing and development
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | O. P. Oshchepkov, S. O. Mahdenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001260966 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis main source of equity at industrial enterprise
за авторством: T. V. Bondarenko
Опубліковано: (2013) -
Organization and methodology for realization of the analysis of condition and movement of fixed assets at meat-processing enterprises
за авторством: O. P. Oshchepkov, та інші
Опубліковано: (2018) -
Assessment of management of receivables at the meat-processing enterprises of Ukraine
за авторством: O. P. Oshchepkov, та інші
Опубліковано: (2019) -
Perfection of a Complex Economic Analysis of Equity Capital
за авторством: A. V. Bodnarchuk
Опубліковано: (2013) -
Equity Capital in the System of Financial Support of Enterprise Innovative Activity
за авторством: Yu. Yepifanova
Опубліковано: (2016)