The influence of synthetic derivatives of porphyrins and fluorene and surfactants on activity and biosynthesis of Bacillus Subtilis 147 alpha-amylase
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | K. V. Avdiiuk, L. D. Varbanets, T. O. Filippova, Z. I. Zhylina, Yu. V. Ishkov, O. V. Karpenko, O. M. Shulha |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Microbiological Journal |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000304036 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The effect of metal iones and specific chemical reagents on the activity of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis α-amylases
за авторством: K. V. Avdiiuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
α-Amylases of Aspergillus flavus var. Oryzae and Bacillus subtilis: the substrate specificity and resistance to a number of chemically active substances
за авторством: K. V. Avdiiuk, та інші
Опубліковано: (2013) -
Purification of Aspergillus flavus var. oryzae and bacillus subtilis α-amylases and their properties
за авторством: E. V. Avdijuk, та інші
Опубліковано: (2012) -
Polymorphism of alpha-amylase of soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
Izozyme polymorphism of alpha-amylase in soft wheat
за авторством: O. M. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2019)