Innovative directions for the development of hotel facilities
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | A. K. Diakonova, F. A. Trishyn, L. A. Titomyr, O. M. Korotych |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001260968 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Hotel greening as a direction of hotel and restaurant business development
за авторством: L. A. Titomyr, та інші
Опубліковано: (2021) -
Directions of Application of Marketing Innovations in the Communication Policy of Hotel Enterprises
за авторством: I. M. Budnikevych, та інші
Опубліковано: (2020) -
Development of Ukraine business hotel in innovation
за авторством: I. O. Ryzhkova
Опубліковано: (2014) -
Organizational and innovation facilities of regional entrepreneurship development
за авторством: O. M. Lutskiv, та інші
Опубліковано: (2017) -
Innovative Development of the Informatization of the Hotel Business in the Context of Globalization of the World Economy
за авторством: N. A. Kazakova, та інші
Опубліковано: (2017)