Implementation of service innovations in the organization of activities of restaurant establishments
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | T. P. Novichkova, Ye. Lebedenko, V. K. Novichkov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001260969 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозиторії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Service design of tasting rooms as a strategic vector of service development in the hospitality industry
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Technological innovations in the restaurant business for provision the competitiveness of restaurants
за авторством: H. V. Korkach, та інші
Опубліковано: (2021) -
Improvement of the Marketing Complex of Restaurants With Consideration of Specific Features of Restaurant Services
за авторством: M. V. Mykhailova
Опубліковано: (2013) -
The Modern Methods of Promoting Restaurant Services
за авторством: O. I. Reshetniak, та інші
Опубліковано: (2022) -
Marketing Communications in Establishing Brands for Networks of Restaurant Business Enterprises
за авторством: E. V. Yurchak
Опубліковано: (2015)