Service improvement in hospitality industry enterprises by designing tasting rooms
Збережено в:
| Дата: | 2021 |
|---|---|
| Автори: | H. M. Riashko, N. V. Asaulenko, T. P. Novichkova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2021
|
| Назва видання: | Food Industry Economics |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001260970 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Service design of tasting rooms as a strategic vector of service development in the hospitality industry
за авторством: H. M. Riashko, та інші
Опубліковано: (2021) -
Features of the innovative process at the hospitality industry enterprises
за авторством: N. V. Asaulenko
Опубліковано: (2020) -
Food waste in the hospitality industry: problems and solutions
за авторством: I. O. Sedikova, та інші
Опубліковано: (2021) -
Staff Management as an Effective Instrument for Improving the Hospitality Industry
за авторством: R. I. Lopatiuk
Опубліковано: (2021) -
Manipulative taste of electoral processes
за авторством: K. Merkotan
Опубліковано: (2010)