Features of Establishing Clusters of the Food Industry Enterprises
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | T. V. Pulina |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000328234 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Building a Positive Image for Clustered Enterprises of Food Industry
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2015) -
Information Provision of Creation and Development of Cluster Unions of Food Industry Companies
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2013) -
Trends in the Establishing Reputation Capital of the Food Industry Enterprises
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
Genesis of cluster associations of enterprises
за авторством: T. V. Pulina
Опубліковано: (2013) -
Priorities innovation clusters development in food industry of Ukraine
за авторством: M. I. Melnyk
Опубліковано: (2016)