Organizational Profiles of the System of Reputation Management of the Food Industry Enterprises of Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | O. H. Derevianko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Business Inform |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000328267 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Trends in the Establishing Reputation Capital of the Food Industry Enterprises
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
Involvement of Consumers in Building the Reputation of the Domestic Food Industry Enterprises
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2015) -
System of Enterprise Reputation Management
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2014) -
Business process of reputation management of food industry enterprises
за авторством: E. G. Derevjanko
Опубліковано: (2014) -
Reputational aspects of enterprise capitalization
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2019)