Impact of biologically active complexes of Lactobacillus rhamnosus GG and Saccharomyces boulardii after storage under low temperatures on biofilm forming ability in corynebacteria
Збережено в:
Дата: | 2021 |
---|---|
Автори: | Yu. Isaienko, O. V. Knysh, M. M. Popov, V. V. Minukhin, Ye. M. Babych, O. H. Peretiatko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2021
|
Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0001261022 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Post-thaw preservation of anti-microbial Lactobacillus rhamnosus and Saccharomyces boulardii metabolite complexes
за авторством: Yu. Isaienko
Опубліковано: (2020) -
Tasks of Saccharomyces boulardii probiotics cryopreservation
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2010) -
Is it possible to use nanocrystalline compounds in media for hypothermic storage of yeast Saccharomyces cerevisiae var. boulardii strains?
за авторством: O. V. Polivanova, та інші
Опубліковано: (2019) -
Adsorption of methylene blue and Saccharomyces boulardii cells with differently based enterosorbents
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2009) -
Comparative Study of Influence of Cryopreservation Regimens on Free and Immobilized Cells of Saccharomyces boulardii Probiotic
за авторством: I. P. Vysekantsev, та інші
Опубліковано: (2012)