Organizational and legal aspects of innovation processes in dairy complex
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | S. V. Chuhaievska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000374876 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Statistical Foundations for the Innovation Activity of Enterprises in the Dairy Industry Sector
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2017) -
Methodological principles of the study of dairy products competitiveness
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2013) -
Problems of quality of dairy production in the conditions of the Ukraine's accession to ITO
за авторством: S. V. Chuhaievska
Опубліковано: (2010) -
Organizational and Legal Aspects of Outstaffing in Ukraine
за авторством: O. V. Achkasova
Опубліковано: (2014) -
Using Innovations in Dairy Breeding Sector of Cherkasy Region
за авторством: A. V. Mizherova
Опубліковано: (2015)