Formation of consumer preferences for functional food on the basis of marketing researches
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автор: | M. R. Mardar |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000379047 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Determining the Consumer Preferences in Formation of the Structure of Tourism Product
за авторством: T. G. Volynets
Опубліковано: (2015) -
The Effect of Marketing and its Influence on Consumer Preferences in an Optimal Choice Model
за авторством: Yu. O. Miriasov
Опубліковано: (2019) -
Features of formation of consumer demand in the food market in terms of macroeconomic instability
за авторством: O. Marchenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Influence of Socio-demographic Factors and Changes of Consumer Preferences on Formation of Regional Networks of Sales Outlets
за авторством: V. I. Korsak
Опубліковано: (2013) -
Population and genetic analysis of food preferences among the inhabitants of Ukraine
за авторством: I. A. Timoshina, та інші
Опубліковано: (2015)