Analysis of ways to improve profitability and reserves the baking industry in Ukraine
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | I. S. Kaitanskyi, V. A. Samofatova, V. V. Oliinyk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000379049 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Research of the ways to improve personnel management at baking enterprise
за авторством: V. S. Martynovskyi, та інші
Опубліковано: (2015) -
Some Aspects of Improving the Management System of Enterprises of the Baking Industry in Ukraine
за авторством: Ostrovetskyy, V.
Опубліковано: (2021) -
Some Aspects of Improving the Management System of Enterprises of the Baking Industry in Ukraine
за авторством: V. Ostrovetskyy
Опубліковано: (2021) -
Modeling of Supply and Demand for the Production of Baking Industry of Ukraine
за авторством: N. B. Andreishyna
Опубліковано: (2015) -
Assessing the Profitability of the Transport Industry of Ukraine and Ways to Increase It by Intensifying Investment Activities
за авторством: I. P. Andrushkiv
Опубліковано: (2022)