Ways and directions of increase the competitiveness of food industry enterprises
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | M. V. Sharko, K. H. Vasylchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2015
|
Назва видання: | Food Industry Economics |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000379050 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Key directions of innovative development of the food industry
за авторством: K. H. Vasylchenko
Опубліковано: (2014) -
The innovative way of overcoming of food industry enterprises problems
за авторством: H. Nemchenko
Опубліковано: (2019) -
The Directions of Increasing Competitiveness of the Industrial Complexes of Regions of Ukraine
за авторством: S. O. Tulchynska
Опубліковано: (2018) -
Directions of increasing the competitiveness of enterprises in the conditions of market change
за авторством: V. M. Osypov, та інші
Опубліковано: (2017) -
Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2016)